Accés directe als continguts Anar a l'inici de la pàgina Accés directe al sistema de navegació Anar a la pàgina d'accessibilitat i dreceres de teclat Cercador d'ocupació Mapa web
SOC
Servei d'Ocupació de Catalunya

Formació virtual a distància

Finalitzades totes les edicions d’e-formació programades per 2012

Convocatòria 2012

El Servei d'Ocupació de Catalunya ha posat en marxa la seva línia de formació telemàtica adreçada principalment a les persones treballadores en situació d'atur, durant el primer semestre d’enguany.

L’objecte del programa e-formació 2012 és oferir un aprenentatge continuat, polivalent, flexible i de qualitat vinculat a la creativitat, l’emprenedoria, la innovació i la capacitat de donar respostes a un mercat de treball cada cop més exigent i més competitiu; per tant, un sistema de formació per a l’ocupació.

Els programes formatius proposats han estat planificats i dissenyats sota uns criteris de qualitat i s’apropen al context actual de crisi, canvi continu i apropament de la formació a la persona en el lloc de treball.

El programa e-formació 2012 té com a finalitat oferir un ampli ventall de possibilitats formatives a través d'Internet; i, d’aquesta manera, arribar a diferents punts geogràfics i que un nombre significatiu de persones es pugui formar i millorar les seves expectatives de trobar feina.

Programa e-formació UOC-SOC

Competències professionals

El programa e-formació 2012 consta de diferents cursos, 83 accions formatives diferents, d'entre 25 i 50 hores de durada dins de les competències següents:

 1. Administratives, d’empresa i d’organitzacions Digitals
 2. Gestió de la formació i la comunicació
 3. Lingüistiques
 4. Emprenedors i gestió de microempreses
 5. Logística i operacions
 6. Serveis i activitats socials
 7. Turisme

Durada del cursos

A l’inici de cada curs hi haurà un mòdul introductori per conèixer la plataforma. L’alumne/a que realitzi més d'un curs haurà de fer aquest mòdul una única vegada.

Per cada curs s’establirà una durada màxima segons les hores a realitzar.

Les accions formatives de 25 hores tindran una durada lectiva màxima de 3 setmanes; i, les accions formatives de 50 hores tindran una durada lectiva màxima de 6 setmanes. 

Desenvolupament dels cursos

L'acció formativa serà impartida de forma virtual amb l'assessorament permanent de professorat expert.

L'alumne/a disposarà d’un aula virtual, que comptarà amb diferents espais específics per tal de poder gestionar el temps/agenda, la publicació de materials docents i/o les consultes al professorat.

L'alumne/a haurà de llegir els continguts de suport que trobarà a l'aula, llegir els missatges que s’hi vagin enviant, tant per part del professor/a com dels companys/es, i participar en les activitats que es proposin.

En finalitzar el curs amb aprofitament es lliurarà als i a les alumnes un certificat.

En cas d’abandonament i/o la no superació del curs, l’alumne/a no tindrà dret a cap certificat.

Persones destinatàries

Aquesta formació s'adreça fonamentalment a les persones treballadores que es troben en situació d'atur.

També s'hi podran inscriure persones treballadores en actiu sempre que hi quedin places lliures.

Requisits que han de complir:

 • Estar inscrit/a a qualsevol Oficina de Treball
 • Tenir adreça de correu electrònic
 • Disposar d’accés a un ordinador amb connexió a Internet durant la durada del curs
 • La participació en aquest programa formatiu no comporta no comporta la suspensió com a demandant d’ocupació; per tant, s’ha de fer la renovació en les dates previstes al DARDO.

EN AQUEST WEB PARLEM DE:

ACTIC   Accions d'orientació   Accions d'orientació   Accions d'orientació   Acredita't   Actuacions XE@C   Actuacions XE@C   Agències de col·locació   Ajuts i subvencions   CV en línia   Centres d'innovació i formació ocupacional   Cercador d'especialitats formatives   Certificats de professionalitat   Col·laboració social   Connecta't   Contrat@   Convocatòries SOC   Entitats col·laboradores   Forma i Insereix   Forma i Insereix   Formació d'oferta   Formació d'oferta   Joves per l'ocupació   Legislació   Memòries del SOC   Memòries del SOC   Ocupació per a persones aturades llarga durada   Ocupació per a persones aturades llarga durada   Ocupació per a persones aturades llarga durada   Oficines de treball   Portal Feina Activa   Programes de desenvolupament local   Projectes innovadors i experimentals   Pràctiques no laborals per a joves   Pràctiques professionals a l'estranger: Eurodissea   Renovació de la demanda   Treball a les 7 comarques   Treball a les 7 comarques   Treball als barris   Treball als barris   Treballar a l'estranger - Xarxa Eures   Xarxa AODL   Xarxa AODL   Xarxa Eures - processos de selecció   Xarxa d'empreses amb compromís -XE@C